News

Deel uw ervaring met spirometrietesten. Zo helpt u om deze test te verbeteren.

We hebben een enquête opgesteld om meer inzicht te krijgen in de ervaring van mensen op het gebied van spirometrietesten.


We hebben een enquête opgesteld om meer inzicht te krijgen in de ervaring van mensen op het gebied van spirometrietesten.

Spirometrietest – dit is een ademtest die meet hoeveel lucht er in uw longen aanwezig is en hoe snel u kunt uitademen.

Deze enquête staat open voor zowel volwassenen als kinderen die een spirometrietest hebben ondergaan, voor mensen die leven met een longaandoening en mensen die de test hebben gehad als onderdeel van een screening, bijvoorbeeld tijdens werkgerelateerde gezondheidsonderzoeken. 

De meningen en ervaringen van patiënten die uit deze enquête naar voren komen, samen met de meest recente wetenschappelijke en klinische inzichten, zullen worden gebruikt door een werkgroep van zorgverleners (die met de American Thoracic Society en de European Respiratory Society samenwerken) om overeenstemming te bereiken over de meest geschikte methoden voor spirometrietesten.

De inzichten van patiënten zijn bijzonder waardevol bij het aanpassen van testmethoden aan voorkomende voordelen en problemen. Help ons zoveel mogelijk mensen te bereiken door de enquête te delen met iedereen waarvan u denkt dat zij geïnteresseerd zouden zijn in het delen van hun ervaring.

U kunt deze enquête tot 21 september 2018 online invullen en het duurt ongeveer 5-10 minuten

De enquête is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Pools, Portugees, Russisch en Spaans. Gebruik het uitklapmenu aan de rechterbovenkant van de enquête om uw taal te selecteren.

Neem contact op met Barbara Johnson als u vragen heeft.

Sign up to our newsletter