News

Kwaliteit van leven van mensen met bronchiëctasieën

Wij vragen mensen met bronchiëctasieën, hun families en vrienden om ons te vertellen waar we naar moeten kijken om oplossingen te kunnen bieden voor de uitdagingen van de behandeling van en het leven met non-cystic fibrosis bronchiëctasieën.

Wij verzoeken u om in 15 minuten de enquête in te vullen en te verzekeren dat u informatie opgeeft voor toekomstig(e) onderzoek en behandeling. U hebt immers de meest uitgebreide kennis over en ervaring met bronchiëctasie.

U kunt de enquête tot maart 2015 in 12 talen invullen.

Vul hem in uw taal in:

Dit onderzoek maakt deel uit van het werk van EMBARC (European Multicentre Bronchiectasis Audit and Research Collaboration) in het kader van het faciliteren van multidisciplinair samenwerkend onderzoek naar non-cystic fibrosis bronchiëctasieën.

Bronchiectasie is een longziekte waarbij de luchtwegen verwijd worden en er daardoor meer slijm wordt opgebouwd, waardoor de gevoeligheid voor infecties toeneemt.

Symptomen omvatten chronisch hoesten, te veel geel sputum (slijm), ademnood en herhaaldelijk infecties van de luchtwegen en de longen.

Als u vragen hebt, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar Sarah Masefield.

Sign up to our newsletter