

Breathe Clean Air Patient Conference 2025

Date: 23 January 2025

10:00 - 14:00 CET (09:00 - 13:00 GMT)

- Audience: Anyone with an interest in the environment and public health.
- Online: Zoom with automated caption translation available in 50+ languages.
- Timings are in Central European Time (CET): please adjust for your own time zone.

Morning session		
10:00	Introduction and housekeeping	10 min
10.00	How environmental factors within cities link to health outcomes.	7011111
10:10	Speaker: Mark Nieuwenhuijsen	30 min
10:40	Q&A	10 min
10:50	Patient experience	10 min
	Video: Mary Triantafyllopoulou	
11:00	Impact of air pollution on respiratory health of children. Speaker: Ulrike Gehring	20 min
11:20	Q&A	10 min
11:35	Impact of wood burning in an urban environment.	20 min
	Speaker: Kåre Press	
11:55	Patient experience.	15 min
	Speaker: Natalia Maeva	75 77111
12:10	Q&A	10 min
12:20	Lunch break	40 min
Afternoon session		
13:00	Welcome back and quiz	10min
13:10	How to engage healthcare professionals and patients: Ride for their Lives Speaker: Mark Hayden	15 min
13:25	City level clean air policy Speaker: Margherita Tolotto	15 min
13:40	Healthy Lungs for Life: 10 years of public engagement Speaker: Katherine Wylie	15 min
13:55	Q&A	20 min
End		